Διαδραστική εκπαίδευση

Η Computer LAB Solutions, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, σας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα γνωστών κατασκευαστών, με τεχνολογική υπεροχή και πρωτοπορία, λειτουργικότητα και τη βέλτιστη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής!
Τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο σας και, αν χρειάζεται, αναλαμβάνουμε εμείς την πλήρη εγκατάσταση με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ClassBoard (από 59’’ εώς 78’’)

Αντοχή, ποιότητα & αξιοπιστία

O διαδραστικός πίνακας ClassBoard IB-82T διακρίνεται για την υψηλή εργονομία,αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα στιβαρή, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον πίνακα, χωρίς να υπάρχουν κοφτερές γωνίες ή προεξοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή χρήση του.

Ανθεκτική επικάλυψη

Η επιφάνεια του διαθέτει επικάλυψη ιδιαίτερα ανθεκτική σε χτυπήματα και προσφέρει άνετη θέαση στην προβαλλόμενη εικόνα.

Λογισμικό DrawView στα Ελληνικά

Ο ClassΒoard περιλαμβάνει το καινοτόμο διαδραστικό λογισμικό DrawView στα Ελληνικά, το οποίο διαθέτει πολλά κλασσικά διαδραστικά eργαλεία και είναι εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Ελληνικό λογισμικό ClassTool

Επίσης, ο ClassΒoard περιλαμβάνει και το Ελληνικό λογισμικό ClassTool, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα.

IQ Board (από 65’’ έως 87’’)

Ποιότητα και αξιοπιστία

Εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία, με στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου. Κατασκευασμένος για να αντέχει σε σκληρή χρήση. Εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια σε βανδαλισμούς, λειτουργεί ακόμα και αν τρυπηθεί.

Μοναδική λειτουργικότητα

Με επιφάνεια πολλαπλής αφής 10 χρήστες μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα στον πίνακα. Εξαιρετική εργονομία – Λειτουργεί και σαν κανονικός Ασπροπίνακας.

Υψηλή απόκριση

Διαθέτει 14 πλήκτρα συντόμευσης στην επιφάνεια του, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κοινός ασπροπίνακας με την χρήση μαρκαδόρων ασπροπίνακα. Με αισθητήρες υψηλής ανάλυσης. Υψηλή απόκριση και ακρίβεια στην γραφή ακόμα και αν ο χρήστης γράφει γρήγορα.

LMA Tool

Περιλαμβάνει το LMA Tool. Το κορυφαίο ελληνικό λογισμικό δημιουργίας διαδραστικών μαθημάτων και quiz.

PROJECTORS

Projector-Βιντεοπροβολείς BenQ

3 έτη πλήρη εγγύηση

Ελληνικής αντιπροσπωπείας με 3 έτη εγγύηση ακόμη και στη λάμπα!

Short Throw & Ultra Short Throw.

Πλήρης οικονομική σειρά και λύσεις Short Throw, Ultra Short Throw.

Projector-Βιντεοπροβολείς Epson

Όλη η σειρά

Όλη η σειρά!

Projector-Βιντεοπροβολείς ViewSonic

3 έτη πλήρη εγγύηση

Ελληνικής εισαγωγής με 3 έτη πλήρη εγγύηση (στη λάμπα 3 έτη ή 3.000 ώρες λειτουργίας).

3.500 Ansi Lumen

Mε την υψηλότερη φωτεινότητα 3.500 Ansi Lumen και αντίθεση 22.000:1 στην basic κατηγορία και 15.000 ώρες ζωής λάμπας (δε θα χρειαστεί να την αλλάξετε).


info@computer-lab.gr


2810 360 119


Λ. Κνωσού & Φιλελλήνων 39
(τέως Μπεντεβή 1)
Τ.Κ. 71307 , Ηράκλειο Κρήτης