Η Ομάδα

Γιώργος Παξιμαδάκης

Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος

Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη θητεία ως διευθυντικό στέλεχος στην Τράπεζα Κύπρου, η είσοδός του στην αγορά της τεχνολογίας και των υπολογιστών, ήταν μια συνειδητή επιλογή και μια απόφαση σταθμός για την πορεία της εταιρίας.
Προΐσταται του εμπορικού τμήματος και είναι υπεύθυνος διαχείρισης και ανάπτυξης εργασιών…

90 %Customer Support85 %Logistics75 %Marketing

Στέλιος Μεσοχωριανάκης

IT Manager

Πτυχιούχος τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Κρήτης

Η μεγάλη αγάπη για την τεχνολογία υπερίσχυσε της άλλης μεγάλης αγάπης για τα μαθηματικά. Ο συνδυασμός αυτών του επιτρέπει να “βλέπει” και να αναλύει με άλλο μάτι συστήματα και προϊόντα τεχνολογίας… Εξειδικευμένος στο service Dell, στο service HP και στο service LENOVO Laptop & Η/Υ στο Ηράκλειο. Ο αρχιμάστορας της ομάδας μας και ειδικός στο SERVICE Η/Υ, Servers, service ACER και ASUS στο Ηράκλειο…

85 %Hardware80 %Software75 %After Sales

Γιάννης Κρασανάκης

Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος

Technical & Software Support

Με το κατάλληλο ακαδημαϊκό background, βαθιά γνώση και όρεξη για δουλειά, θα σας βοηθήσει να λύσετε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα του υπολογιστή σας. Ο πλέον ειδικός για περίπλοκες – τεχνικές επισκευής μητρικών καρτών (reballing motherboard VGA) στο Ηράκλειο και στο service εκτυπωτών (printer service, Ηράκλειο) πάσης φύσεως. Ειδικός στο service Projector (BENQ, EPSON, Viewsonic)! Πωλήσεις και service projector – διαδραστικοί πίνακες στο Ηράκλειο!

75 %Software85 %Hardware90 %Networks

Πιστοποιήσεις

Πολιτικές

Ο Χώρος